Friday, July 5, 2013

Mallasviskiä kypsyttämässä

Laitettiinpa tynnyrillinen mallasviskiä kypsymään, tarkoitus olisi että noin 8 vuoden kuluttua olisi kovinkin upeata juomaa pullotettavaksi asti.

Tynnyri on 100 Litran Pedro Ximenes Sherrytynnyri jossa ei ole vielä muuta jaloa juomaa kypsytetty.
Tisle on Lahtelaisen Teerenpelin tislaamon n. 64% tislettä ja kypsytyspaikka on Teerenpelin Tislaamon verovapaa varasto.

Yksin en ihan uskaltanut/voinut tähän sitoutua vaan mukana on 14 muuta viskinystävää.

Tarkoitus on käyttää tätä blogia kypsymisen seuraamiseen ja kuvien jakeluun , voi olla että joskus tulee laitettua muitakin viskiharrastukseen liittyvä juttuja jakoon.

Tynnyri odottamassa täyttöä.

JP

3 comments:

  1. Hei. Osaatko kertoa tarkemmin sopimuskohtaisista asioista joita sovitte tynnyrinostosta porukalla. Esimerkiksi millaisen sopimuksen teitte keskenänne kun teitä oli 14. Meillä on alkamassa tynnyriprojekti ja olisi mukava kuulla kuinka asiat sovitte ja mitä asioita oli hyvä ottaa huomioon.

    email: nikolas.e.areva@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi, emme tehneet "vielä" kirjallista sopimusta koska porukka on tuttuja keskenään, suullisesti kaikki ovat sitoutuneet omaan osuuteensa, Tiedän porukoita jotka ovat tehneet hyvinkin tarkkoja sopimuksia ja meilläkin on tarkoitus tehdä porukasta rekistöröity yhdistys jolle tehdään säännöt. Teerenpelin suunnalta on heillä vain yksi sopimuskumppani eli minä. Jos olisi ry. valmiina se voitaisiin nimetä sopimuskumppaniksi.

      Kun itse tutkin asiaa tuntui että jokaisella ryhmällä oli heman erilaiset kuviot ja siksi itse aluksi päädyin tähän hyvin vapaamuotoiseen malliin.

      JP

      Delete